CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd.

  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Πωλητής
Μάρκες: Κύριος πυρήνας
Αριθμός Υπαλλήλων: 200~300
Ετήσιες πωλήσεις: 20,000,000-24,615,380
Ιδρύθηκε Έτος: 1958
Εξαγωγή pc: 40% - 50%

Εισαγωγή

 

 

CGE GROUP WUXI DRILLING TOOLS FACTORY CO., LTD.ιδρύθηκε το 1958, η οποία είναι μια κρατική κορυφαία επιχείρηση στον κλάδο γεωτρήσεων και εξερεύνησης εξόρυξης γεωτεχνολογίας για πάνω από μισό αιώνα με καλή ποιότητα και πλούσια εμπειρία στην Κίνα

 

Δεσμευτήκαμε να παρέχουμε τα αξιόπιστα προϊόντα στους πελάτες μας, χάρη για την καλή μας ποιότητα και τη λογική τιμή, είμαστε επίσης ο στρατηγικός συνεργάτης της Atlas Copco (Epiroc) στην αγορά της ηπειρωτικής Κίνας από το 2012.

 

 

 

είμαστε διάσημη μάρκα στον κλάδο της εξερεύνησης ορυκτών στην Κίνα.

 

 

 

Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO, API, τιμούμε τις επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας από την επαρχία Jiangsu, τα προϊόντα έχουν εξαχθεί σε Κορέα, Βόρεια Κορέα, Ρωσόφωνες χώρες, Μογγολία, Ινδία, Μιανμάρ, Ιράν, Ντουμπάι, Ζάμπια, Αυστραλία, Μεξικό, Χιλή, Περού εδώ και δεκαετίες…

 

Τα κύρια προϊόντα που κατασκευάσαμε παρατίθενται ως εξής:

1.Εθνικά τυποποιημένα προϊόντα συστήματος τρυπανιών πυρήνα της Κίνας

2. Πρότυπα προϊόντα DCDMA: Σειρά A, B, N, H, Q, T2, σειρά T6 εμποτισμένη μύτη διαμαντιού, μύτη PDC, μύτη επιφανείας, ράβδος τρυπανιού, συγκρότημα κάννης πυρήνα, υπέρβαση, περιστρεφόμενο νερό, ανυψωτικό, κυκλικό κλειδί.. .

3. Πρότυπη ράβδος γεώτρησης API για ράβδο γεώτρησης λαδιού & νερού

4.εξοπλισμός για την εξοικονόμηση νερού, τη γεωλογία, την αντισυμβατική επεξεργασία πετρελαίου και φυσικού αερίου και περιβάλλοντος, καθώς και την παροχή σχετικών εμπορικών συναλλαγών και υπηρεσιών.

Όλα τα προϊόντα πέρασαν τις πιστοποιήσεις ISO9001:2015 και API 5DP

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η γκάμα προϊόντων καλύπτει όλα τα εργαλεία διάτρησης για μεγάλες εφαρμογές εξερεύνησης

 

 

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

 

Ιστορία

1958 - το εργοστάσιο το (WDTF) εργαλείων διατρήσεων Wuxi ιδρύθηκε στις 1958 από το Υπουργείο γεωλογίας και ορυκτοί πόροι του Σεπτεμβρίου 18, της Κίνας (MGMR, Κίνα) και βρέθηκε στην πόλη Wuxi στην επαρχία Jiangsu.

 

1980 - WDTF τιμήθηκε με την επιχείρηση ύφους πετρελαιοφόρων περιοχών Daqing από την κυβέρνηση της επαρχίας Jiangsu. - MGMR, Κίνα επέτρεψε και μας εμπιστεύτηκε σε για να είναι αρμόδιους για το σχεδιασμό των προτύπων και των σχετικών μετρητών κατασκευής για τις λεπτές ράβδους τρυπανιών τρυπών και του διαμαντιού που διευρύνει τα κοχύλια για την ορυκτή βιομηχανία εξερεύνησης.

 

1981 - το σχέδιο του λεπτού τοίχου γονιμοποίησε το κομμάτι διαμαντιών πέρασε τον τεχνικό προσδιορισμό από το βιομηχανικό γραφείο του Υπουργείου γεωλογίας Κίνας

         - Σπειροειδές φυσικό διαμάντι τύπων που διευρύνει απονεμημένο το κοχύλι ασημένιο μετάλλιο εθνικού υψηλού - ποιότητα το Σεπτέμβριο.

 

1985 - WDTF τα διπλά γονιμοποιημένα σωλήνας κομμάτια διαμαντιών Φ46 & Φ76 που απονέμονται το ασημένιο μετάλλιο εθνικού υψηλού - ποιότητα πάλι

1987 - WDTF που συγχωνεύεται στη γεωλογική ομάδα εξοπλισμού της Κίνας από MGMR, Κίνα σύμφωνα με μια διοικητική διαταγή από την κρατικές επίβλεψη προτερημάτων και την Επιτροπή διοίκησης του Συμβουλίου του Κράτους (SASAC, Κίνα)

 

1990 - γραμμή καλωδίων WDTF που αφαιρεί τον πυρήνα τα προϊόντα για την εξερεύνηση που εγκρίνεται για να είναι τοπ υψηλός - ποιότητα από MGMR, Κίνα

1994 ως 2006 - οι βιομηχανίες κομματιών Hobic WDTF και ατλάντων καθιέρωσαν ένα εργοστάσιο συλλογικής επιχείρησης για να παραγάγουν τα κομμάτια διαμαντιών και διεύρυνση των κοχυλιών μαζί από το Σεπτέμβριο,

1996 ως 2004 - WDTF και Boart Longyear καθιέρωσαν ένα εργοστάσιο συλλογικής επιχείρησης για να παραγάγουν τα προϊόντα καρβιδίου βολφραμίου για την εξερεύνηση μεταλλείας από τον Ιούνιο του 1996 μέχρι το Φεβρουάριο του 2004

 

2000 - WDTF άρχισε να σχεδιάζει και να παράγει τα προϊόντα HDD για τη trenchless τεχνολογία.

 

2003 - WDTF που συμμετέχεται στην εφαρμογή της επιστημονικής καλωδίωσης ηπειρωτικών χωρών μεγάλων διαμέτρων που αφαιρεί τον πυρήνα το πρόγραμμα διάτρυσης στην Κίνα

 

2009 - η γραμμή καλωδίων σειράς CNH WDTF που αφαιρεί τον πυρήνα τις ράβδους τρυπανιών για τη βαθιά τρύπα δοκιμαστικός-παρήχθη επιτυχώς, και οι εν τω μεταξύ επίσημα προωθημένες ράβδοι τρυπανιών διεθνών προτύπων μεγεθών Β, Ν, Χ και Π και εγκιβωτίζοντας σωλήνες για τη διάτρηση πυρήνων καλωδιώσεων.

 

2011 - WDTF πήρε ένα βραβείο της επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu και της τρίτης προόδου επιστήμης βραβείων της πόλης Wuxi.

 

2012 - WDTF & Atals Copco (τμήμα μεταλλείας και ανασκαφής βράχου) υπέγραψαν μια στρατηγική συνεργασία στην έκθεση Bauma το Νοέμβριο Για στην παροχή σε τους το καλώδιο που αφαιρεί τον πυρήνα τα προϊόντα.

 

 

2015 - WDTF απονεμήθηκε ως δεύτερο βραβείο του εθνικού βραβείου το Δεκέμβριο 16,2015 προόδου επιστήμης και τεχνολογίας

2018 - WDTF άλλαξε το όνομά της για να είναι Co. εργαλείων διατρήσεων Wuxi ομάδας CGE, ΕΠΕ.

 

2019 - γιορτάσαμε " επέτειος 60 WDTF σε Sept.18, το 2019

 

WDTF έχει καθιερωθεί για περισσότερο από 60 έτη και έχει δοκιμάσει τις διακυμάνσεις μέσα στα χρόνια. Οι μόνιμες γοητείες και οι βαθιές συσσωρεύσεις της δημιουργούν μια θαυμάσια ιστορία και εγγυώνται ότι η επιχείρηση μπορεί να επιτύχει τη τεχνολογική καινοτομία και την περαιτέρω επιτυχία στη μελλοντική ανάπτυξή της.

Υπηρεσία

Υπηρεσία:


1. Τα δείγματα είναι διαθέσιμα για τους πελάτες παγκοσμίως, και οι πελάτες πρέπει να αντέξουν οικονομικά τις αμοιβές δειγμάτων και μεταφορών. Όταν οι πελάτες δίνουν τις διαταγές τους, θα αφαιρέσουμε το δείγμα και τις στέλνοντας αμοιβές από το συνολικό ποσό.


2. Μπορούμε να βοηθήσουμε τους πελάτες στο σχεδιασμό και την κατασκευή των μηχανών. Οι μηχανικοί μας θα προσφέρουν τη σχετική καθοδήγηση λειτουργίας για τους πελάτες.


3. Η ποιοτική εγγύηση είναι σύμφωνα με τα διαφορετικά είδη προϊόντων, για τις λεπτομέρειες, παρακαλώ απευθυνθείτε στις πωλήσεις μας.


4. Η προθεσμία παράδοσης εξαρτάται από τους τύπους και το ποσό διαταγμένων προϊόντων. Κατά γενική ομολογία, η κανονική προθεσμία παράδοσης είναι στο σπίτι για 10days, και στο εξωτερικό 15days. Εάν να έχετε τα προϊόντα στο απόθεμα, θα τα παραδώσουμε μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες.


5. Η υπηρεσία cOem είναι επίσης διαθέσιμη.

 

Ράβδοι διατρήσεων καλωδιώσεων, περιβλήματα, συνθετικό πολυκρυσταλλικό διαμάντι (PCD), πολυκρυσταλλικό διαμάντι συμπαγές (PDC), γονιμοποιημένα κομμάτια διαμαντιών.

HQ HQ3 PQ BQ NQ NQ3 T2-76 T2-86 T2-101 TTSERIES T6 ΣΕΙΡΈΣ PQ3 T2-56

 

Η ομάδα μας

 

Έχουμε την επαγγελματική ομάδα εξαγωγής, περιλαμβάνουμε διευθυντή 5 εξαγωγή-μερών, 36 προσωπικό πωλήσεων, και το προϊόν 10 που παράγει τους συμβούλους.

 

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

 

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

 

 

Exploration

Η διάτρηση εξερεύνησης είναι ένα σημαντικό βήμα προτού να πρέπει να πραγματοποιηθεί η διάτρηση ανάπτυξης. Η διάτρηση εξερεύνησης είναι ουσιαστική για τη λήψη των πραγματικών μετρήσεων θερμοκρασίας, δείγματα βράχου, και την ανάκτηση των ρευστών δειγμάτων για τη χημική ανάλυση. Οι γεωφυσικές μέθοδοι μπορούν να δώσουν τις πολύτιμες και χρήσιμες πληροφορίες για την υποεπιφάνεια, η οποία είναι πολύ σημαντική κατά την καθορισμό των καλύτερων θέσεων για τη διάτρυση εντούτοις, προκειμένου να ληφθούν η πραγματική θερμοκρασία και οι ρευστές μετρήσεις, τα δείγματα πρέπει να ληφθούν μέσω της διερευνητικής διάτρησης.

Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές διερευνητικές τεχνικές διάτρυσης: τρύπες πυρήνων, διερευνητικά φρεάτια, λεπτές τρύπες, και θερμικές τρύπες κλίσης. Αυτές οι διερευνητικές μέθοδοι διάτρυσης χρησιμοποιούνται επειδή είναι μακριά λιγότερο ακριβές από τρυπώντας ένα σύνολο με τρυπάνι - μεγέθους φρεάτιο παραγωγής. Η διερευνητική διάτρηση χρησιμοποιεί τις τρύπες τρυπανιών που δεν είναι κανονικά όπως βαθιές, μικρότερες, και γρηγορότερες να τρυπήσουν με τρυπάνι έναντι των φρεατίων παραγωγής και εγχύσεων. Αυτό επιτρέπει τα σημαντικά κάτω από την επιφάνεια στοιχεία που συγκεντρώνονται στις λιγότερες ενημερωμένη δαπανών τόσο καλύτερα αποφάσεις μπορεί να γίνει για το πώς να προχωρήσει στην ανάπτυξη. Η διάτρηση εξερεύνησης παρέχει την περισσότερη ακριβή πληροφορία κατά τη διάρκεια της φάσης εξερεύνησης, αλλά είναι επίσης η ακριβότερη μέθοδος, σε πολλές περιπτώσεις είναι η τελική φάση της εξερεύνησης.

 

Σαν πληρέστερο και κορυφαίο προμηθευτή στη μεταλλεία και Οικοδομικές Βιομηχανίες στην Κίνα, Co. εργαλείων διατρήσεων Wuxi ομάδας CGE, το ΕΠΕ μπορεί να παρέχει μια μεγάλη έκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών για την εξερεύνηση και τη getechnical διάτρηση που περιλαμβάνει τα διάφορα είδη ράβδου τρυπανιών, εγκιβωτίζοντας σωλήνας, γονιμοποιημένο κομμάτι διαμαντιών, κομμάτι καρβιδίου βολφραμίου, κομμάτι PDC, που διευρύνει το κοχύλι, συνέλευση βαρελιών πυρήνων, ανυψωτής πυρήνων, περίπτωση ανυψωτών πυρήνων, που κλειδώνει τη σύζευξη, τη σύζευξη προσαρμοστών, το γαλλικό κλειδί κύκλων, το στροφέα νερού και τα σχετικά εργαλεία, εξαρτήματα για όλη τη σημαντική διάτρηση εξερεύνησης.

 

Τα όλα προϊόντα μας σχεδιάζονται για να βοηθήσουν το χρήστη να ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής, εκτός από το κόστος και να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητα. Βεβαιώνεται ότι είμαστε ISO9001: 2015 επικυρωμένο. Εντούτοις, εάν εμφανιστεί ένα πρόβλημα, θα είμαστε γρήγορα αρμόδιοι για το, το τεχνικό τμήμα μας μπορεί να παρέχει την τεράστια υποστήριξη για μας.

 

Κίνα CGE Group Wuxi Drilling Tools Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Αφήστε ένα μήνυμα